Mericon søker etter Regulatory Affairs Specialist

Mericon AS opplever en vekst i oppdragsmengde og ønsker å øke kapasiteten innenfor det regulatoriske arbeidsområdet.

Vi ser etter deg som ønsker å være en del av et sterkt fagmiljø og arbeide tett med kollegaer innen områder som regulatorisk arbeid, reklame, GDP eller PV innenfor legemidler og medisinsk utstyr.

Du får kontakt med relevante myndigheter og selvfølgelig våre kunder. Dine bidrag vil være avgjørende for vår måloppnåelse på kort og langt sikt. Din hverdag kan blant annet bestå av bistand ved søknader om markedsføringstillatelser for legemidler og nødvendig vedlikehold av slike tillatelser, ansvar for oversettelse og kvalitetskontroll av tekster til markedsføringsmateriell og ansvar for andre regulatoriske prosjekter på vegne av våre kunder.

Vi søker deg som har høyere naturvitenskapelig utdanning og erfaring fra legemiddelindustri eller myndigheter. Du har helst erfaring fra regulatorisk arbeid, men dette er ikke et krav. Oppgavene hos oss krever en strukturert arbeidsstil, med fokus på detaljer og gode språkferdigheter i norsk og engelsk. Du ønsker en jobb der det fokuseres på godt teamarbeid og der dine bidrag blir lagt merke til internt. Kollegaer vil beskrive deg som selvgående, kvalitets- og resultatorientert og leveransedyktig.

Mericon er et CRO med kontorer i Skien. Vi tilbyr deg en ansvarsfull rolle, hvor du får god kontakt med bransjen på ulike nivåer. Hos oss får du varierte og utfordrende oppgaver i en profesjonell organisasjon med fokus på trivsel og godt kollegialt samhold. Vårt arbeidsmiljø blir omtalt som motiverende og er preget av kunnskapsdeling, kompetanseutvikling og kollegaer som er opptatt av kvalitet og kundetilfredshet.

Skulle det være aktuelt å flytte til Grenland, kan vi nevne at dette er et godt sted å bo, med nærhet til både sjø og fjell. Det er lave boligpriser, et yrende kulturliv og mange spennende kompetansearbeidsplasser.

Vi holder til i Klosterøya Næringspark, hvor det er et stort treningssenter, kantine og parkeringsplasser til de ansatte. Hos oss får du selvsagt konkurransedyktige betingelser.

Du kan ta kontakt med daglig leder Nils-Ragnar Myhra på telefon 91625273, eller Janne Høiset på telefon 91595747

Søknadsfrist er 21.05.2017, og her søker du på stillingen